Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Mac App: Taco HTML edit

Door: Ruud Timmermans op 9/01/11 in App's, Mac

Via de Mac Apple Store kan je nu deze handige applicatie heel eenvoudig bestellen. Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige html editor voor je website's voor op je Mac dan kan je met Taco HTML edit snel op weg. Deze App is voor diegene die met html en php code overweg kan. Taco HTML edit heeft een aantal geavanceerde functies zoals: een spellingscontrole, live bekijken in een internet webbrowser, php checker, gebruik van kleurcodes en nog veel meer. Het programma kost € 19,99 en is dus nu te koop in de Mac Apple Store.

Waneer je de App hebt geïnstalleerd dan zie je meteen een lege pagina waarmee je kan beginnen. Heb je al een website en wil je daar mee verdergaan dan kan je deze downloaden naar de Mac en vervolgens deze map als een project folder selecteren. Op deze manier kan je aan de website werken. Er zijn nog zoveel functies die in dit programma zitten die ik niet zal vinden of mee zal werken. Het werken aan de website's is voor mij op deze manier voldoende. Hieronder nog wat screenshots met wat voorbeelden.

Taco HTMLedit downloaden voor de Mac € 19,99 : 


  • Reactie door apple4everr op 09/01/2011

    Nieuw blogpost: Mac App: Taco HTML edit – via @Apple4Ever http://www.apple4ever.nl/?p=889

  • Reactie door Nighthawk1973 op 09/01/2011

    @apple4everr Taco HTML editor werkt inderdaad erg makkelijk en zeer overzichtelijk. Ook de component library is een favoriet. Top App 4 Mac

  • De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
    Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs