Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

iCal gebruiken op Mac & iPad

Door: Ruud op 23/01/11 in App's, Mac, Tips & Trics, Universal Apps

Zoals gewoonlijk is er voor al je afspraken weer een makkelijke oplossing te vinden op je Mac. Wanneer je ook gebruik maakt van een iPad dan is een Mobile Me account een echte aanrader. Je kan namelijk alle input; afspraken, verjaardagen activiteiten op elk gewenst moment raadplegen.

Nu is iCal wel in sommige opzichten beperkt. Je kan geen weeknummers zien en ook de vakanties staan er niet in. Nu is daar ook weer een makkelijke oplossing voor. Je kan je namelijk abonneren op een item zoals weeknummers. We noemen dit webcal abonnementen.

Nu is het mogelijk weeknummers te vermelden en ook de vakantie's als belangrijke feestdagen in je agenda aan te geven. Dit doe je d.m.v. verschillende kleuren.

Wanneer je een webcal toevoegd zal je deze kunnen toevoegen in je Mac agenda of via Mobile Me. Wanneer je geen Mobie Me account hebt is het logisch dat je de keuze dan ook niet hebt.

De website markthisdate bezit een groot aantal Nederlandstalige kalenders waarop je jezelf gratis kunt abonneren. Wanneer je leert omgaan met iCal merk je al snel dat het reuze handig is en ook makkelijk is om mee te werken. Nu Mobile Me zijn agenda heeft vernieuwd is het nog beter op elkaar afgestemd.


 • Reactie door apple4everr op 23/01/2011

  Nieuw blogpost: iCal gebruiken op Mac & iPad – via @Apple4Everr http://www.apple4ever.nl/?p=1002

 • Reactie door Kim op 01/02/2011

  Ook makkelijk is om je iCal te syncen met een google Calendar.. op die manier staan je afspraken altijd overal. Zowel op je iPad, iPhone als Mac.. zonder dat je Mobile Me hoeft aan te kopen..

 • Sorry!

  The comments are closed.

  De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
  Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs