Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Apple 4 ever zoekt: Redacteuren

Door: Ruud Timmermans op 2/04/11 in Apple4Ever

Apple 4 ever is in een aantal weken opgezet en Apple 4 ever is nu in een groeistuip gekomen. We proberen elke dag nieuws, reviews en andere berichten op de website te plaatsen. Tot nu toe lukt dit aardig.Toch willen we de frequentie wat verhogen en met meer regelmaat nieuws op de website plaatsen. De groei van Apple 4 ever geeft aan dat de website wordt gewaardeerd. We willen dat de groei doorzet maar dit lukt ons niet met de huidige redactie. Dus: Apple 4 ever is op zoek naar 2 nieuwe collega's die ons team willen versterken.

Beschikbare functie's

Redacteur – De belangrijkste ''eis'' die wij stellen aan een redacteur is dat je enthousiast bent over de diverse Apple producten. De minimale eis is wel dat je of een iPad of een iPhone bezit. Het is nog mooier wanneer je ook de kennis hebt van OSX. Het is de bedoeling dat je met regelmaat onze bezoekers op de hoogte houdt van nieuws omtrent Apple. Uiteraard heb je dan ook tijd genoeg om de nieuwsberichten te typen. We zullen je zo nu en dan ook vragen een review te schrijven over een game voor de iPad/iPhone. Je ontvangt deze game dan van ons.

Mocht je nu bij jezelf denken, die functie is wel wat voor mij, dan raden we je aan te solliciteren. Als jje geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje naar ruud@apple4ever.nl. We stellen niet al te hoge eisen aangezien dit ook allemaal op non-profit basis bijgehouden wordt. Wel verwachten we dat je de Nederlandse taal in schrift goed beheerst.

Wat kun je van ons verwachte?.
Met de tijd stellen we een iTunes tegoed beschikbaar. We zullen je de programma's / games leveren die je dient te reviewen. Voor al het extra werk bouw je credit's op en dat zal later zeker beloond worden. Wanneer je interesse hebt, stuur dan de mail naar eerder vermeld e-mailadres met motivatie en welkApple-product  in je bezit hebt. Wij zullen dan contact met je opnemen.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs