Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

We Believe…iPad 2 reclame

Door: Ruud Timmermans op 3/04/11 in Apple, iPad, iPad 2

We zien zo nu en dan weer een nieuwe commercial opduiken. Nu is het de beleving "We Believe…"  Het is weer een mooie sentimentele reclamespot die lijkt op een tranentrekker in de bioscoop. Maar ja, we willen er allemaal één hebben, zo lijkt het althans 😉

De boodschap is:

Dit is wat we geloven: technologie alleen is niet genoeg. Sneller, dunner, lichter. Dat zijn allemaal goede dingen. Maar als je technologie achterwege laat wordt alles verrukkelijk… zelfs magisch. Dat is wanneer je een sprong vooruit maakt. Dat is wanneer je uiteindelijk uitkomt bij dit…


  • Reactie door Bram Deenik op 06/04/2011

    Eindelijk weer een smaakvolle reclame van Apple.

    Zo wil ik er wel meer 🙂

  • De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
    Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs