Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Inkub voor de iPad / iPhone (gratis)

Door: Ruud Timmermans op 11/04/11 in Games, iPad, iPad 2, iPhone 4

In Inkub ben je verantwoordelijk voor de verdediging van de incubators. Elke incubator is aangesloten op een life support systeem door middel van transparante carbon buizen. Door de jaren heen hebben verschillende organismen, virussen en bacteriën, zich gevormd tot kolonies. Deze kolonies vallen de soort aan in elke incubator.

Jouw doel is om de aanvallen van deze organismen af te weren en de eieren bewaren in de incubators kluis. Om dit te doen is er een arsenaal aan wapens, mijnen en blokkers beschikbaar. Er zijn meerdere spel-modi en het is een race tegen de klok.

Inkub downloaden voor de iPad tijdelijk van € 1,59 nu gratis :
Inkub downloaden voor de iPhone tijdelijk van € ,79 nu gratis :


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs