Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Creativiteit op de Mac

Door: Ruud Timmermans op 15/04/11 in App's, Mac

Voor op de Mac zijn er nu handige tools, programma's te vinden die je kan gebruiken in Pages en Keynote van Apple. Het zijn pakketten met sjablonen en diverse templates. Je kan deze nu kopen met een flinke korting. Het installeren gaat op een zeer makkelijke manier.

Inspiration Set:

Een nieuwe look voor uw Pages-documenten! De moderne en vlotte Inspiratie Set biedt een verzameling van uitstekende 150 document templates voor zakelijk en persoonlijk gebruik.

Inspiration Set downloaden voor de Mac tijdelijk van € 30,99 nu € 15,99 :
Inspiration Set downloaden voor de iPad € 1,59 :


Jumsoft Clipart:

De Jumsoft Clipart pakket bevat een totaal van 1200 stuks gepolijst clipart om u te helpen samenstellen spannende tekstdocumenten. Spice up your presentaties, uitnodigingen, webpagina's, affiches, nieuwsbrieven, en vrijwel alle tekst inhoud.

Jumsoft Clipart downloaden voor de Mac tijdelijk van € 30,99 nu € 15,99 


Expert for Pages:

Een nieuwe look voor uw Pages-documenten! Jumsoft Expert voor Pages bevat zes pakketten met verschillende designs: Kleur Fest, elementair, Enterprise, leefruimte, subtiele geest en Sugar Hues. Elk van hen bevat meer dan 80 lay-outs voor vrijwel elk type document die u nodig heeft in uw kantoor of thuis.

Expert for Pages downloaden voor de Mac tijdelijk van € 62,99 nu € 23,99 


Jumsoft Themes for Keynote:

Een nieuwe look voor uw Keynote-presentaties! De verscheidenheid van 15 slim gestructureerd, elegant Jumsoft Thema's voor Keynote geeft u enorme vrijheid om uw presentatie te zetten in een winnaar. 

Jumsoft Themes for Keynote downloaden voor de Mac tijdelijk van € 62,99 nu € 23,99 


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs