Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

KPN wil meer geld verdienen!

Door: Ruud Timmermans op 21/04/11 in Nieuws

KPN wil meer geld verdienen met het mobiele internet verkeer. Er wordt steeds minder gebeld en sms-jes gestuurd. Vreemd genoeg heeft vrijwel iedereen een abonnement met een vast aantal belminuten en/ of sms. Wanneer mensen dus daar minder gebruik van maken blijven de kosten volgens ons hetzelfde. De consument is zoals gewoonlijk de melkkoe. Steeds minder service en meer betalen. (eigen ervaringen laat ik een beetje meespelen)

KPN gaat voor bepaalde programma's een extra tarief berekenen. De laatste jaren zijn steeds meer mensen alternatieven gaan gebruiken voor het sms en chatten. KPN gaat de komende zomer met een ‘chat-heffing’ komen. VoIP, chat en het streamen van video’s over 3G gaat apart belast worden. Dit betekent dat er extra kosten komen bij je maandkosten wanneer je een abonnement hebt en ook extra moet betalen wanneer je via Pre-Paid internet gebruikt. Vreemd genoeg heeft de toezichthouder OPTA geen bezwaren. Vraag me dan wel eens af hoe onafhankelijk ze echt zijn. De komende tijd zal duidelijk worden over welke kosten we praten.

Nu is de grote vraag, kan je van je abonnement af wanneer KPN deze kosten gaat invoeren?

 

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs