Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Cine-Slider voor de iPad

Door: Ruud Timmermans op 7/05/11 in App's, Games, iOS, iPad, iPad 2

Een film puzzel is weer eens wat anders. Een fragment uit een een film is geknipt in stukken. Met de MGM Cine-Slider kan je de meest bekende films als puzzel tegenkomen. Jij lost vervolgens de puzzel op. Er komen bekende en minder bekende films langs. Je kan het zelfs op tijd spelen dus dat is weer een extra uitdaging. Je kan het ook nog met z'n twee spelen voor extra competitie. Is jouw filmkennis op hoog niveau? Welk fragment staat nog duidelijk op je netvlies gedrukt?

Cine-Slider downloaden voor de iPad (tijdelijk gratis):


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs