Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Meest mooie Apple Stores

Door: Ruud Timmermans op 22/05/11 in Apple

Nog niet in Nederland een Apple Stores maar er zijn er wel heel veel over de hele wereld te vinden. Zo heb je er wel heel veel in Amerika natuurlijk. In London staat de grootste en meteen de duurste. De website van CultofMac hebben de meest rare en prachtige Apple Stores gezocht, die je hieronder kunt bekijken met aanvullende informatie en extra afbeeldingen.

Apple Store 5th Avenue


Hele lange rijen om een glazen kubus. Nu leken deze rijen erg kort maar het bleek nog een heel blok om te gaan. Je loopt de kubus naar binnen en daalt naar beneden naar de Apple Store. Erg bijzonder en mooi. De omzet van deze winkel was op de eerste dag van release van de iPad 2 7500 stuks!

Londen’s Regreet Apple Store


Binnenkort ga ik zelf naar Londen en daar zal ik zeker een bezoekje brengen aan de grootste Apple Store op deze aardkloot! Heel veel tafels met iPad's en iPhone's, een hele lange balie met kassa's en wat dacht je van 100 man personeel! Ook de Genius bar is de langste advies bar in welke Apple Store dan ook.

Tokio, Japan Ginza’s Apple Store


In Tokio vinden we niet de grootste maar wel de hoogste Apple Store van de aarde. Je kan je hier vergapen op drie verdiepingen aan de mooiste Gadget's die er zijn. Verdieping waar je getraind kan worden en natuurlijk ook een filmtheater. Zo heeft elke Apple Store weer zijn kenmerken.

Sydney, Australië Bondi Apple Store


In Sydney, Australië, vinden we een Apple Store die de enige is waar binnenin levensechte bomen groeien. Beetje groen in een winkel is wel heel apart maar zal zeker erg lekker ruiken. 

Boston, Apple Store


Je vind in Amerika een viertal winkels waar je boven op het dak even het gazon op kan. Echte voetbal velden zijn het niet maar het is zeker aangenaam. Wat meteen opvalt is dat Apple veel gebruik maakt van glas. Natuurlijk licht is heel mooi. Apple Store Boston heeft dus een mooi groen perkje op het dak!

Apple Store Santa Roza


Groot, hoog en natuurlijk is er ook een hele dunne of anders gezegd smalle Apple Store. Deze staat in Santa Rosa, North Carolina. Ik vind deze wel mooi maar spreekt me verder niet aan.

Parijs, Louvre Museum Apple Store


Ben geen Frankrijk fan maar je kan in hartje Parijs een hele mooie Apple Store vinden. Deze Apple Store is geopend op 7 november 2009 vlakbij het Louvre Museum. Ben je in Parijs dan is een bezoekje aan deze Apple Store zeker de moeite waard. Wanneer je de kans krijgt moet je natuurlijk elke Apple Store bekijken;-)

Shanghai, Pundong Apple Store


In Shanghai vinden we de Pundong Apple Store. Ook hier weer heel veel glas. Nu staat deze Apple Store midden in een Winkelcentrum. De style en layout lijkt op die van de Apple Store in New York. Erg mooi

Londen, Covent Garden Apple Store


In Londen zal ik ook een bezoekje brengen aan Covent Garden en daar vinden we meteen de duurste Apple Store. Het gebouw moest is eerst gerestaureerd worden voordat Apple er zijn winkel in kon bouwen. 35 miljoen dollar heeft het hele project gekost. Ben heel erg benieuwd naar deze Apple Store. Voor velen is dit de favoriet. Het ademt een sfeer en is nostalgisch;-)


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs