Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

iTunes synchroniseren via Wifi met iOS 5 beta 2

Door: Ruud Timmermans op 26/06/11 in Apple, Apple4Ever, iOS, iPad, iPad 2, iPhone, iPhone 4, Nieuws, OS X

Het begint allemaal vorm te krijgen. iOS 5 beta 2 is nu beschikbaar en ook wij hebben de iPhone en iPad naar deze versie gezet. Er zijn weer een aantal fouten eruit gehaald en ook zijn er weer nieuwe functies toegevoegd. Nu is er de mogelijkheid via iTunes de app's, muziek, series, films en boeken draadloos naar je iOS device te sturen.

Met de nieuwe Safari beta 2 en de update naar OS X 10.6.8 is het nu mogelijk om muziek naar je iPad te sturen zonder deze aan te sluiten aan je computer. In diverse filmpjes die nu op internet te zien zijn zie je hoe gemakkelijk het is een aantal muziek nummers naar een iOS device te sturen.

Nu kan je bijvoorbeeld ook app's en films naar je iPad of iPhone sturen. Aan de linkerkant zie je normaal je iPad of andere apparaat verschijnen wanneer je deze aansluit op de computer. Wanneer je nu ervoor kiest de optie synchroniseren via wifi aan te zetten zal de device ook aan de linkerkant verschijnen ook al is deze niet gekoppeld met een kabeltje.

Je sleept de bestanden, app's of films naar je apparaat en dan begint het synchroniseren. Ondertussen kan je gewoon verder gaan met je e-mail lezen of andere bezigheden op je iDevice. Nu zijn we niet met z'n twee thuis dus ik zie meerdere apparaten aan de linkerkant in iTunes. Ik kan dus ook makkelijk muziek of app's naar mijn man zijn iPad of iPhone sturen. Erg handig! Wanneer hij een bepaalde cd wilt op zijn iPad dan kan ik deze zo via the air naar zijn iPad sturen.

Wifi synchroniseren is een SUPER functie binnen iOS 5!

Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs