Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

[advert] Cocoon’s GRID-IT!™ Organizer

Door: Ruud Timmermans op 29/07/11 in Accessoires, Review

Heeft u dat ook? Sta je bij de voordeur (ook nog eens als het regent) moet je in je tas zoeken naar de sleutels die onderin rondslingeren. Even in de trein je iPod luisteren, zitten de draden van de oordopjes verstrikt met je oplader. Zo zijn er oneindig veel situaties te bedenken waarbij het makkelijk zou zijn als alles snel bij de hand is.

Bij het merk Cocoon hebben ze daar iets op gevonden, namelijk de GRID-IT!™organizer. Een plaat met rubber geweven elastieken banden die voorwerpen stevig op zijn plaats houdt. Dit is in verschillende formaten te verkrijgen zodat het past voor een damestasje, laptop tas, aan de zonneklep in de auto en voor de grotere reiskoffers. Gaat u maar eens na wat u zoal heeft liggen en bij elkaar moet zoeken: USB, telefoon, zonnebril, ear phones, opladers, sleutels, pennen, labello, zonnebrand, adaptor, business cards, etc. Een aantal Grid’s hebben een extra pocket met rits in de achterkant voor documenten, bankcards of geld.

Het merk Cocoon uit New York is voor Europa nieuw. Het bedrijf komt met innovatieve en gebruiksvriendelijke producten. Het gepatenteerde Grid-it systeem wordt niet alleen los aangeboden, maar ook verwerkt in vrijwel al hun producten. Het assortiment bestaat dan ook naast de losse Grid’s  uit allerlei tassen. Van dames handtas, messenger bag, sling, rugzakken tot business tassen. Allemaal gericht op het meenemen van een tablet of laptop tas. Aan de 2011 collectie zijn tablet sleeves/cases toegevoegd, waaronder de populaire CPG36 iPad Wrap. Niet verbazingwekkend dat Apple USA, 7 producten heeft geselecteerd voor hun Apple stores in Amerika.

De Wraps zijn een combinatie van een neopreen tablet sleeve en de Grid-it. De flap/wrap gaat over de items (in de grid) en tegelijk sluit het de opening van de sleeve af. Beschermend en compact. Ideaal dus!

Zie www.grid-it.eu  en speel de ‘GAME’

You tube: ipad Grid-it wrap (CPG36)


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs