Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Zet een papegaai op je schouder… Pirate Go HD (iPad)

Door: Ruud Timmermans op 31/07/11 in Games, iAppTip, iPad, iPhone

Je hebt aan de ene arm een haak en je loopt mank want je hebt een houten been;-) In dit spel mag je dit allemaal erbij verzinnen want het gaat hier om slim zijn. Het oplossen van puzzels in een wondere wereld.

Je hebt genoeg uurtjes plezier want er zijn 70 verschillende levels door te werken. Met de komende updates zullen er nog meer worden toegevoegd. Er is Game Center support dus ook je vrienden zien wat je al bereikt hebt! Er is ondersteuning voor de iPhone 4 Retina Display dus alles is superscherp net zoals de haak aan je arm natuurlijk:-)

Kortom weer veel plezier en mooiste is weer dat de game helemaal gratis is tijdelijk!

Pirate Go HD downloaden voor de iPad / iPhone:


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs