Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

[App] Bomen tekenen maar dan anders (iPad / iPhone)

Door: Ruud Timmermans op 7/08/11 in App's, Apple4Ever, iOS, iPad, iPad 2, iPhone, iPhone 4

Je kan met Geo-e Tree geometrische figuren maken op je iphone / iPad. De app is universeel en kan dus op beide devices geïnstalleerd worden. Er is geen tekort aan fractal-based online manipulatie apps in de App Store, maar geen daarvan is zo mooi als Geom-E-Tree, deze heeft namelijk een geweldige mix van natuur en technologie.

De app opent met een simpele lijn-art boom. Met behulp van eenvoudige gebaren, kunt u de boom manipuleren in een eindeloos aantal prachtige caleidoscoop stijl ontwerpen. Het slepen / swipe van een vinger op het scherm zal de hoek tussen de takken veranderen. Wanneer je tikt met twee tot vijf vingers veranderen de aantal nodes op een tak, en een knijp gebaar zal de lengte van de takken doen veranderen.

Het is belangrijk om langzaam en rustige gebaren te gebruiken bij het bespelen van deze app. Tijd is hier niet belangrijk, rust is veel belangrijker. Dus neem de tijd om mooie creaties te maken. Wanneer je er even mee bezig bent merk je ook op dat het ontspanned werkt. Wanneer je een stressvolle dag hebt gehad dan kan het zeer rustgevend werken. Er zijn verder nog 20 thema's van zeer primitief tot ontzettend uitgebreid en complex. Zelfs de iPad 2 heeft soms moeite met deze complexiteit. Je kan de gemaakte creaties opslaan of versturen naar vrienden, kennisen of wie dan ook.

Geo-e-Tree downloaden voor de iPhone / iPad € 1,59:


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs