Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

[Review] iProp is een zitzak voor je iPad!

Door: Ruud Timmermans op 3/09/11 in Accessoires, iPad, Review

Er is voor je iPad van alles te koop. Houders, styles, houders, sleeves, hardcases, standaards, boekenhoes etc etc… Soms zijn er van die dingen die je gewoon wilt hebben. Soms heb je ook van die dingen die je moet hebben omdat het een leuk en zeer makkelijk product is.

Cool!

De iProp is er zo’n eentje. Deze is leuk en zeer handig. De iProp is een zitzak voor je iPad. Je kan de iPad erin/erop zetten en doordat er een zak onder zit vormt het zodat de iPad er op de juiste manier in kan staan.

Wanneer je lekker op de bank zit heb je geen enkele hoes of standaard waar je de iPad makkelijk op kan zetten zonder dat de iPad valt. Er zijn ontzettend veel mooie houders en standaards te koop. Er is er geen één die je op je schoot kan zetten. De iProp kan je wel op je schoot zetten want de zitzak vormt zich naar je schoot en daarmee komt de iPad altijd op de juiste manier voor je te staan. Het is een heel simpel concept maar zoals met meer van deze producten, kom er maar eens op!

De iProp werkt niet alleen makkelijk op je schoot maar ook op het bureau. Je kan de iPad met een dunne hoes zo in de iProp zetten. Dit is echt ideaal want meestal past het allemaal net en kan je de iPad er alleen kaal inzetten. De iPad staat stabiel en meteen in de juiste stand. Je kan de iPad op 2 manieren inzetten landscape en portrait.

Wanneer je de iPad alleen met een Smart Cover beschermt dan kan je met een gerust hart ook de ipad erin zetten zonder de Smart Cover. De houder is van siliconen gemaakt en deze laat geen vlekken en krassen achter aan de achterkant van je iPad. Omdat de houder van siliconen is gefabriceerd zal de iPad er ook niet zo snel van afglijden en geeft het plateau dus meer grip. De iProp is aan de onderkant ook nog voorzien van een siliconen antislip plaatje. Dit zorgt ervoor dat de iProp niet wegglijd op glasoppervlak. In de iProp zit een zelf aanpasbaar microbed basis (vergelijk “zitzak”) gemaakt van wasbare luchtig polyester sport gaasweefsel (uitgerust met drukknoppen). Je kan deze dus wassen maar dit hoeft vrijwel nooit mits je deze gebruikt ook buiten natuurlijk.

Conclusie:

De iProp is licht en makkelijk in gebruik. Hij doet vooral dienst waar de andere houders niet goed (genoeg) voor zijn. De iProp biedt extra steun vooral op de moeilijke plekken zoals op schoot. Het werkt echt ideaal en is veilig. De iPad beschadigt niet en de siliconen houder zorgt nog eens voor extra grip. Ander voordeel is het gewicht en de luchtigheid van het product. Wanneer je deze op schoot hebt ga je er niet van zweten. Dit is echt een Must-Have voor de gebruiker die zijn iPad veel op schoot heeft op de bank, stoel of buiten!

Hieronder een overzicht van alle standen die je met de iProp kan doen in vergelijk met de gewone / andere standaards die te koop zijn.

De iProp is verkrijgbaar in het wit en zwart en kost €39,95 Je kan de iProp exclusief bestellen op Laptopcomfort.nl

Hieronder hebben we nog een filmpje over de iProp

Wij bedanken Laptopcomfort voor het beschikbaar stellen van de iProp!


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs