Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

[Update] Photogene voor iPad klaar voor iOS 5

Door: Ruud Timmermans op 11/10/11 in App's, iPad, Update

Dat Photogene voor de iPad grafisch goed in elkaar zit dat kan je lezen in ons review van 4 september 2011. Je kan deze hier nogmaals lezen.

Nu is er een update met iOS 5 mogelijkheden. Twitter is geheel opgenomen in iOS 5 en daar zullen veel apps gebruik van gaan maken. Ook de fotoapp van Photogene voor de iPad heeft daar nu een update voor uitgebracht. Hieronder een opsomming van alle nieuwe mogelijkheden voor iOS 5:

  • Twitter: je kan nu makkelijk foto’s sturen via Twitter.
  • Album beheer: Je kan nu meerdere albums aanmaken en foot’s verschuiven naar andere albums. (mits de albums zijn aangemaakt op de iPad).
  • Rode ogen worden nu automatisch gedetecteerd.
  • Gebruikers die een upgrade naar Pro hebben gekocht kunnen nu de originele bestandsnamen bekijken van foto’s die geïmporteerd zijn met de camera-connection kit.

Er zijn nog meer verbeteringen maar de belangrijkste hebben we even genoemd. Er zijn ook nog problemen verholpen maar dat gebeurd vaker met een kleine update. De fotoapp is een waardige in zijn genre en werkt erg makkelijk en is ook erg uitgebreid. Photogene is zeker de moeite waard!

Photogene voor de iPad downloaden € 2,39:


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs