Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Redeemcodes.com geeft elke dag 4 App’s weg!

Door: Ruud Timmermans op 30/10/11 in Prijsvraag

Wat is er leuker om een App kado te krijgen of gratis te downloaden. Nu kan je meedoen op de website van Redeemcodes.com. Elke dag staan er 4 premium apps op de website waar je kans maakt om promocodes voor te winnen. Dit Nederlandse initiatief is opgezet door iOS-ontwikkelaarsPaul van Dijk en Stephan Osseweijer, en online boswachters Mike van Hoenselaar en Anne Jan Roeleveld.

Redeemcodes.com zorgt voor rust en orde en dat straalt de website ook uit. De website is namelijk overzichtelijk en erg prettig om naar te kijken. De promocodes die je kan winnen worden allemaal beschikbaar gesteld door de ontwikkelaars zelf. Soms kan je er vijf winnen van een App maar ook wel 10 of 20. Dit hangt af van hoe gul een ontwikkelaar is. De ontwikkelaar stuurt via de website de codes die daarvoor in ruil een plekje op de website krijgt voor 24 uur lang. De ontwikkelaar kan dus zelf kiezen hoeveel codes er verloot mogen worden. Minimaal 5 en maximaal 50 codes kunnen we verloot worden. De bezoekers kunnen meedoen door hun e-mail adres te registreren.Wanneer je op de knop [Participate] klikt doe je mee met de trekking voor een code voor die App. Elke 6 uur staan er andere app’s op. Na 24 uur worden de winnaars uit de pot geloot.

FreeAppADay is een website waar ontwikkelaars zover te krijgen zijn hun app voor één dag op gratis te zetten. Op deze manier krijgt iedereen de kans die dag de App te downloaden voor niks. Dit kost de ontwikkelaar wel meer omzet. De bedenkers van Redeemcodes pakken de concurrentie dus op een andere manier aan. Het is misschien minder leuk voor de bezoekers maar voor de ontwikkelaars is het wel weer beter want een dag omzet wordt hierdoor niet gemist.


  • Reactie door Anne Jan Roeleveld op 31/10/2011

    Bedankt voor de review Ruud!

  • Sorry!

    The comments are closed.

    De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
    Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs