Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Komt AirPlay Mirroring en iMessage nu ook naar de Mac?

Door: Ruud Timmermans op 31/10/11 in Apple, Rumors / geruchten

Er gaan steeds meer geruchten dat in OS X Lion nog twee features op de planning staan. AirPlay Mirroring en iMessage. AirPlay Mirroring is datgeen dat je ziet op een iPhone 4S en iPad 2 via de Apple TV2 ook op de HDTV kan laten zien. Dit is erg handig wanneer je presentaties wilt geven of als je aan het Wordfeuden bent;-)

Hieronder een idee wat het doet:

Het zou erg mooi zijn wanneer je vanaf een Macbook (Pro – Air) via een Apple TV2 je scherm op een groter display kan zien. Dit is erg handig bij presentaties. Je kan de Apple TV2 natuurlijk ook aansluiten op een Beamer. Dit maakt het allemaal zeer interessant. Ondanks dat er veel geruchten zijn over het invoeren van deze feature dat dit niet op korte termijn zal zijn. Het project is er en misschien dat we in toekomstige updates deze functie mogen verwachten.

iMessage

Ook de gratis berichtenservice op je iDevices zal misschien geïntegreerd gaan worden in OS X Lion. In de broncode van iChat is namelijk een verwijzing gevonden naar deze gratis dienst van Apple. Ook kan het zijn dat er een aparte applicatie voor ontwikkeld gaat worden. Welke het gaat worden is nog niet bekend. Beide ideeën zijn nog open dus Apple zal kijken wat ze gaan doen. Wij zijn ook benieuwd wat er gaat gebeuren. Denk zelf de optie in iChat wel de meest logische is. Hieronder een video die een idee geeft hoe iMessage op de Mac kan werken.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs