Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

1 op de 10 inwoners USA boven 13 jaar bezitten iPhone

Door: Ruud Timmermans op 5/11/11 in Apple, Nieuws

Onderzoeksbureau comScore heeft vandaag de marktaandelen van Amerika vrijgegeven van de mobiele telefoons. Resultaten zien er voor Apple goed uit. Van de 234 miljoen Amerikanen van 13 jaar en ouder heeft 10,2 procent een iPhone. Apple komt hiermee in de top 4 van meeste mobiele telefoons in Amerika. Het is voor het eerst dat Apple de 10% grens voorbij gaat.

Tussen juni en september groeide het aandeel met 1.3 procent. De lancering van de iPhone 4S is hier nog niet in verwerkt. Alleen Samsung weet het aandeel van 25.3 procent vast te houden. Andere mobiele telefoon fabrikanten zien een daling.

LG komt op een goede tweede plaats met een aandeel van 20,6 procent, Motorola werd derde met een aandeel van 13,8 procent, Apple is# 4 en RIM komt op de vijfde plek met een aandeel van 7,1 procent.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs