Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Apple test Siri op de iPhone 4 [Gerucht]

Door: Ruud Timmermans op 7/11/11 in iPhone 4S, Nieuws, Rumors / geruchten

Als je teleurgesteld bent om het feit dat Siri een exclusieve iPhone 4S functie is, dan is er nog enige hoop voor je. Volgens een bron dichtbij Apple, Jailbreaknation, overweegt Apple het vrijgeven van Siri op de iPhone 4. Ook AppDevice bevestigd dit nieuws. Het ging zelfs zover dat Apple werknemer Siri liet testen op hun iPhone 4.

Of Siri daadwerkelijk voor de oudere Divices van Apple beschikbaar komt is nog de vraag..

Het testen van Siri op de iPhone 4 zou goed zijn verlopen, alleen zou Siri op de 4e Generatie iPod touch door zijn ‘mindere’ kwaliteit van de microfoon niet goed werken.

Siri is de belangrijkste functie waardoor de 4S zich onderscheid van de iPhone 4. Gaat Apple Siri vrijgeven voor de iPhone 4? We wachten af!


  • Reactie door Hugobloem op 07/11/2011

    Ze gaan het denk ik niet doen, want dan verkopen ze geen 4Sen meer.

  • Reactie door Roy Vierwind op 07/11/2011

    Inderdaad, hoewel apple wel de hete adem voelt van de jailbreakers! Apple heeft natuurlijk ook belangen dat zoveel mogelijk iphone gebruikers Siri gebruiken. Het is natuurlijk een nu een boost voor de verkoop ban de 4S maar ik verwacht dat Apple op termijn Siri beschikbaar steld voor de oudere modellen. Het testen is natuurlijk is publiciteit. Ze weten dat dit ook prima draait op een iPhone 4.

  • De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
    Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs