Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Panorama functie op de iPhone?

Door: Ruud Timmermans op 8/11/11 in iOS 5, Nieuws, Rumors / geruchten

Kort na de eerste beta van iOS 5 werd er al druk gesproken over een Panorama functie te implementeren in het besturingssysteem. Het was misschien de  gebruikers de mogelijkheid te geven bredere foto’s te laten schieten met een Panorama-functionaliteit zoals dit nu kan met 360 Panorama en Pano nu al aanbieden. Toch na veel updates en het uitkomen van iOS 5 is er nog steeds geen panorama functie te bekennen.

Een reeks screenshots geplaatst door programmeur en iPhone-hacker Conrad Kramer eerder vandaag toont de interface en mogelijkheden. Dit had de Panorama functie kunnen zijn in iOS 5. Met name de screenshots tonen een sterk vereenvoudigde gebruikersinterface om meerdere opnamen te maken in een enkele camera sessie “van links naar rechts”. Het is onduidelijk of het ontwerp van de functionaliteit al af was. Apple besloot om het op te slaan voor een toekomstige versie van iOS. Het kan ook zo zijn dat het nog niet goed genoeg was om mee te werken. waarschijnlijk zal er snel een Cydia tweak worden vrijgegeven om de functie gemakkelijk te activeren op gejailbreakte iPhones. dit schept weer mogelijkheden voor ontwikkelaars.

Wij zijn benieuwd wanneer de functie geactiveerd zal worden:-)


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs