Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

GarageBand in iTutorials [update]

Door: Gast op 18/11/11 in App's, iTutorial

Er zijn steeds meer mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van muziek. Apple heeft daarom natuurlijk ook programma’s die je daar bij kunnen helpen. In het iLife pakket bevind zich een programma; ‘GarageBand’. Op deze pagina leer ik je hoe je met GarageBand te werk kan gaan. GarageBand biedt je veel opties om zelf creatief bezig te zijn met muziek, het is erg breed en toepasbaar op alle stijlen muziek. GarageBand is hét programma voor de beginnende producer/muzikant!

Een kleine 3 weken geleden zijn we begonnen met elke week een iTutorial te plaatsen op Apple 4 Ever over GarageBand. We hebben les 1 t/m 5 nu klaarstaan en deze kan je nu dus bekijken. Elke week komt er weer eentjes bij. Om hier direct mee van start te gaan kan je hier klikken om naar de iTutorial te gaan!

Al deze tutorials worden gemaakt door DJ Mischaa, als jij vragen hebt kan je die gerust stellen via Twitter naar @DJMischaa.


 

Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs