Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Memo app voor op de Mac, iPad en iPhone zeer handig!

Door: Ruud Timmermans op 30/11/11 in App's, Tips & Trics

Het blijft wennen een memo achterlaten op je Mac, iPad of iPhone. Er zijn nog steeds veel mensen die even snel een papiertje pakken en wat opschrijven. Wat er op geschreven wordt is vaak iets makkelijks, simpel wat je misschien snel vergeet. Maar soms kan dit ook iets belangrijks zijn!

Memo

Voor de Mac, iPad en iPhone is er de App Memo. Dit programma is ontzettend makkelijk in gebruik en biedt volledige ondersteuning voor iCloud. Met Memo kan je dus memo’s aanmaken en eventueel met een wachtwoord beveiligen. Je kan ervoor kiezen memo’s in de iCloud te zetten zodat ze op al je iDevices en Mac zichtbaar worden, of anders gezegd gesynchroniseerd worden. Je kan er ook voor kiezen om memo’s aan te maken die je offline houdt.

Je kan met Memo even snel wat achterlaten dat je normaal op een post-it doet. Even snel een herinnering voor iets. Je kan de memo zelfs beveiligen. Memo app is gratis voor zowel de Mac, iPad en iPhone. Gezien het verleden kan het zo zijn dat er toch een bedrag gevraagd kan worden in de toekomst. De iPad app is er sinds 23 november. Doe je voordeel hiermee;-)

Memo downloaden voor de Mac gratis:
Memo HD downloaden voor de iPad gratis:
Memo downloaden voor de iPhone gratis:


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs