Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

EA lanceert nieuwe Tetris Game in de AppStore voor de iPhone / iPod touch

Door: Ruud Timmermans op 4/12/11 in App's, iPhone

EA Mobile™, een onderdeel van Electronic Arts Inc., (NASDAQ: ERTS) en ‘s werelds belangrijkste mobiele games publisher, heeft samen met The Tetris Company, LLC, de release aangekondigd van een vernieuwde versie van de wereldwijde populaire puzzel game in de App StoreSM.

De nieuwe Tetris® App geeft fans toegang tot nieuwe mogelijkheden om de game op revolutionaire wijze te spelen op hun  iPhone® en iPod touch®, inclusief:

  • De zeer favoriete Marathon Mode;
  • De compleet nieuwe op levels gebaseerde Galaxy Mode, waarbij spelers hun scores kunnen optimaliseren;
  • De innovatieve Marathon One Touch Mode, met simpele en makkelijk te gebruiken besturing voor de Marathon mode, die speciaal ontwikkeld is voor touchscreen gameplay;
  • Het nog niet eerder vertoonde Tetris Log-systeem, wat je nieuwe gameplay uitdagingen zal geven;
  • De Tetris Rank functionaliteit die jouw totale score bijhoudt op basis van het aantal rijen dat je vrijgespeeld hebt in alle keren dat je gespeeld hebt;
  • De mogelijkheid om lid te worden van de T-Club, de enige Tetris fan club die haar leden exclusieve toegang geeft tot nieuwe mobiele uitdagingen en content.

“De Tetris App voor iPad, iPhone en iPod touch was speciaal ontwikkeld om spelers een vernieuwd Tetris universum te laten ervaren, inclusief de originele Tetris gameplay die ze kennen en waar ze van houden,” zei Bernard Kim, Senior Vice President Sales and Marketing voor EA™ Interactive. “De innovatieve nieuwe kenmerken zullen zowel de nieuwe als de ervaren Tetris fans vele uren van plezier bieden.”

Naast de toevoeging van de Marathon One Touch en Galaxy optie, evenals de zeer populaire Marathon Mode, biedt EA’s nieuwste versie van de Tetris game ook speciale in-game content voor fans, inclusief Tetris Log. Tetris Log, biedt dankzij de Origin functionaliteit, dagelijks nieuwe uitdagingen en houdt jouw totale score van vrijgespeelde lijnen bij op verschillende mobiele toestellen om een officiële Tetris score bij te houden. Voor slechts € 2,39 per maand of € 23,99 per jaar, kunnen consumenten die Tetris gedownload hebben zich ook aanmelden voor de T-Club, een exclusieve Tetris fan club, waarbij ze toegang krijgen tot speciale kortingen en content, extra Tetris Log uitdagingen en een booster om hun Tetris Rank nog sneller omhoog te laten gaan.

“De One Touch optie in deze nieuwe Tetris game is baanbrekend en het soort vindingrijkheid waar we op hebben gewacht. Het is het verschil tussen een automaat rijden of handmatig schakelen,” zegt Henk Roger, Managing Director van The Tetris Company. ” We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren voor onze fans om Tetris te spelen en deze nieuwe mobiele versie is een revolutionaire toevoeging aan de reeds bestaande familie van Tetris games.”

Tetris downloaden voor de €0.79:


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs