Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Bouw je eigen Theme Park nu op je iPad, iPod of iPhone

Door: Ruud Timmermans op 9/12/11 in App's, iPad, iPhone

EA biedt een compleet nieuwe game ervaring door haar best verkopende game Theme Park naar iOS te brengen. Spelers kunnen hun eigen pretpark maken, beheren en verder ontwikkelen met spannende attracties en verleidelijke winkels.

Vervul de opdrachten om een level verder te komen en nieuwe opties te unlocken. Spelers hebben de mogelijkheid om het park op te bouwen en eindeloos te spelen of ze kunnen Super Tickets kopen indien ze sneller winst willen maken, hun bouwtijden willen verkorten en eerder toegang willen hebben tot nieuwe winkels en attracties.

Theme Park downloaden voor de iPad / iPhone gratis:


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs