Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Kan je een App terughalen die niet meer in de AppStore is?

Door: Ruud Timmermans op 10/12/11 in App Store, App's, Tips & Trics

Apple maakt het ons makkelijk met de AppStore maar soms doet Apple ons ook irriteren met die regels van ze. Wanneer je een App hebt aangekocht via de AppStore kan het zijn dat deze App een paar tellen later uit de AppStore is verwijderd door Apple. De vraag is dan of deze überhaupt in de AppStore had mogen komen. Zo nu en dan glipt er toch wel eens een App door. Een voorbeeld hiervan is iTether. Deze was even in de AppStore te vinden en vrijwel een paar uur later weer uit de AppStore. Wanneer de App uit de AppStore is verwijderd en ik heb deze niet op mijn iPhone kan ik deze dan nog op mijn iPhone krijgen.

Wanneer je een App uit de AppStore aankoopt dan kan je deze meerdere keren downloaden. Zorg er in ieder geval voor dat ook al je Apps naar de computer gesynchroniseerd worden. Wanneer je dan een App tijdelijk verwijderd op je iPhone of iPad dan kan je deze altijd weer terughalen vanaf je computer. Over het algemeen kan je een App die je niet op je iPad hebt staan via iCloud wel weer terughalen. Dit kan alleen wanneer de App nog in de AppStore aanwezig is. Wanneer deze uit de AppStore verwijderd is kan je deze alleen nog via de computer op je iPad of iPhone zetten, mits je de iPhone of iPad wel en keertje hebt gesynchroniseerd.

Alle Apps die je hebt gekocht staan in je iTunes Media folder namelijk: [iTunes] –> [iTunes Media] –> [Mobile Applications]. Een Back-up van al je iTunes data kan geen kwaad. Voor het gebruik kan je het beste een externe hardeschijf nemen. Je kopieert dan de hele iTunes map naar je externe schijf. Op deze manier heb je altijd een Back-up mocht er onverhoopt iets met je computer gebeuren.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs