Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Mickey Mouse klokje van de iPod nano op je Dashboard kan makkelijk;-)

Door: Ruud Timmermans op 14/12/11 in Mac, Tips & Trics

Apple Nano’s zijn leuk wanneer je de optie klok gebruikt. Je kan de iPad nano namelijk om je pols doen. Apple heeft met een laatste update een aantal leuke horloge lay-outs uitgerold. De meest leuke horloge gezicht is die wel van Mickey Mouse, beroemd van de Mouseketeers over de hele wereld sinds de jaren 1950.

Wanneer je geen iPod nano bezit en deze toch wil hebben dan kan je deze op je Dashboard plaatsen. Je kan op de volgende manier deze Mickey Mouse op je Dashboard krijgen.

  1.  Ga naar www.apple.com/ipodnano/ in Safari.
  2. In de linker benedenhoek, staat de iPod nano product afbeelding te zien met een functionele Mickey Mouse wijzerplaat. Het is allemaal gedaan met behulp van standaard HTML5, dus dat komt ons goed uit.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Mickey, en selecteer “Open in Dashboard.”
  4. Zodra je dat doet, een witte, resizable box zal oplichten over de Safari-pagina. Sleep deze box zo dat Mickey erin past. Klik vervolgens op de knop ‘Toevoegen’ in de rechterbovenhoek van het Safari-venster.

Voila! Je hebt nu een iconische Mickey Mouse klok op je dashboard die perfect de tijd bijhoudt, namelijk die van je systeem. Al jaren is deze manier van werken mogelijk, soms vergeet je het wel eens. Nu komt deze weer goed van pas!


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs