Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Spectaculaire video-effecten met Action Movie FX

Door: Ruud Timmermans op 24/12/11 in App's, iPhone

Een nieuwe gratis app ‘Action Movie FX’ is in een klap populair. Deze app laat je Hollywood effecten gebruiken in je eigen video’s. Je maakt zo’n spectaculaire video door een iPhone video te maken, en aan te geven waar precies je de bom wilt laten neerkomen. Nadat hij de video verwerkt heeft kan deze direct worden bekeken en worden gedeeld met vrienden.

Zo kan de video direct op Facebook worden gepost, of natuurlijk naar je camerarol of email. Binnen deze gratis app zijn twee verschillende effect beschikbaar. Zo kan er een raket worden afgevuurd naar een doelwit, of kan er een neerstortende auto op je af komen.

Meer effecten kunnen worden aangeschaft binnen de in-app aankopen. Nieuwe effecten kosten 79 cent per stuk. De video die gemaakt worden lijken zeer realistisch, veel lol en lachen gegarandeerd!

Zo heb ik ook mijn eigen filmpje gemaakt van onze achtertuin:

Action Movie FX downloaden voor iPhone 


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs