Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

AppEvent is weer van start! – Elke dag een gratis App

Door: Ruud Timmermans op 1/01/12 in App's, AppEvent

Afgelopen jaar zijn er twee geweldige acties geweest van AppEvent. Ook nu staat de maand januari weer in het teken van AppEvent want vanaf vandaag zal er iedere dag een gratis app beschikbaar komen voor de iPhone en / of iPad.

De apps die in AppEvent worden weggegeven zijn vaak onbekend bij het grote publiek. Het aanbod van Apps is zo groot in de AppStore dat je hier gewoon niet doorheen komt. Alle apps die dus op AppEvent komen zijn van Nederlandse en Belgische ontwikkelaars. Het AppEvent van dit jaar is vandaag van start gegaan, de gehele maand Januari ontvang je dus 31 dagen lang gratis apps voor je iDevice.

Wil je geen app missen? Download dan de app van AppEvent of ga naar de website www.appevent.com.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs