Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

HAND-e-Holder voor de iPad is een handige hulp

Door: Ruud Timmermans op 4/01/12 in Accessoires, Review

Op Apple 4 Ever testen we met regelmaat nieuwe en / of bijzondere producten. Nu hebben we voor je de Hand-e-Holder. Dit is een handige grip voor je iPad 1 & 2 of andere Tablet.

Handige hand

De Hand-e-holder is een accessoire om je tablet op een comfortabele en veilige manier hand of arm vast te kleven zonder dat er een kans bestaat dat deze zal vallen. Je plakt eenmalig de zelfklevende ring op de tablet. Daarna bevestig je de tablet met super klittenband aan de Hand-e-holder en vervolgens trek je de band stevig aan. Je kan de tablet na bevestiging zelfs nog steeds verticaal of horizontaal draaien voor een optimaal kijkcomfort.

De Hand-e-Holder is een  universele handhouder die geschikt voor iPads en andere tablets. De tablet kan gemakkelijk in één hand gehouden worden tijdens het gebruik. De Neoprene band is instelbaar op de dikte van de hand. De tablet kan met gemak 360 graden rond gedraaid worden. De tablet zit stevig bevestigd aan een speciale ring achterop de tablet. De Hand-e-Holder heeft ook een handige mini-stand voor een comfortabele leesstand op tafel of bureau.

De Hand-e-holder is gemaakt in Michigan USA uit hoogwaardige materialen.

Getest

Wij hebben de Hand-e-Holder mogen testen. Wanneer je de doos opendoet zie je verschillende dingen in de doos zitten. Een plastic plaatje, een plakring, de houder en ook een doekje om je iPad of Case vetvrij te maken. Er zit helaas maar één plakring in de verpakking. Gezien waar je de Hand-e-Holder op kan klikken was een extra ring wel zo makkelijk geweest.

Nadat we de achterkant van de iPad met het doekje hebben schoongemaakt hebben we netjes om het Apple logo de ring geplakt. Deze hecht goed en zal ook niet snel loslaten. De Hand-e-Holder erop klikken is wel even tricky. Allereerst is het verstandig om een vlakke ruimte te hebben waar je de iPad met het beeldscherm op kan leggen. Zorg ervoor dat waar de iPad op gaat liggen zacht is. Dit voorkomt beschadiging of krasjes aan het scherm. Wanneer je de Hand-e-Holder erop klikt heb je wel wat kracht nodig. Wanneer deze op de plaats zit hoor je een klik. De twee delen klikken als het ware in elkaar. Wanneer de Hand-e-Holder goed op de plaats zit kan je je hand onder de band plaatsen en desgewenst aantrekken zodat deze stevig blijft zitten.

Accessoires

Wanneer je de Hand-e-Holder hebt kan je deze uitbreiden met extra accessoires. Zo kan je een bureauhouder ervoor krijgen. Een houder die je weer ergens aan kan monteren of een standaard. Hieronder tweetal afbeeldingen met mogelijkheden.

Wat ik goed vind: De Hand-e-Holder is een handige tool en deze is makkelijk in gebruik. Er zijn vele toepassingen te bedenken hoe je deze Hand-e-Holder kan gebruiken. Materiaal is van goede kwaliteit en is licht. De twee delen die in elkaar geklikt worden zitten goed en stevig. Je hoeft ècht niet bang te zijn dat de iPad valt wanneer je alleen de Hand-e-Holder vasthoudt. Wil je de Hand-e-Holder niet meer gebruiken dan kan je de plakring vrij gemakkelijk verwijderen van je iPad. Pluspunt van deze Gadget is wel het draaien van de Hand-e-Holder. De iPad kan in elke gewenste stand gedraaid worden!

Wat ik minder goed vind: Een voordeel kan ook een nadeel zijn. De houder blijft door het speciale klittenband goed op de plek en zal niet snel loslaten maar het minder fijne is wel dat je flink moet drukken op de iPad om de Hand-e-Holder in de ring te klikken die je op de iPad hebt geplakt. Misschien is het bevestigen op een screencover die je aan de achterkant kan plaatsen toch beter. Losse ring kost €4,95. dit vind ik aan de prijs. In de standaard set zou wel een extra ring mogen zitten. Nu wordt er maar één ring meegeleverd.

De Hand-e-Holder is exclusief te krijgen bij LaptopComfort.nl voor de prijs van €32.95


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs