Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Al je muziek krijgt met Smart Gain hetzelfde geluidsniveau

Door: Ruud Timmermans op 23/01/12 in App Store, Mac

Nu velen van ons aan iTunes Match zijn begonnen of nog gaan beginnen is er iets waar meer van jullie wel last van kunnen hebben. Heb je ook last van verschillende volumeniveaus van je muziek? Wanneer je naar de muziek luistert dan komt het voor dat er verschil is van volume. Dit is ook zo bij mij het geval. Nieuwe muziek klinkt vaak harder dan de oude maar ook dit zegt weinig. Laatst de CD van Dotan aangeschaft en daar klinkt de muziek harder van dan de CD die ik heb gekocht van Avatar. Dit is best vervelend! Met Smart Gain kan je er zeker van zijn dat het bestand wordt afgespeeld overal op hetzelfde volume, niet alleen in iTunes. Smart Gain normaliseert al je bestanden, zonder ze te converteren.  Al je bestanden blijven de oorspronkelijke kwaliteit behouden.

Smart Gain zet alles gelijk

Hoe werkt het? Smart Gain scant je audiobestanden en zal deze normaliseren. De bestanden worden niet geconverteerd. Al je meta data blijft behouden. Je kan ervoor kiezen het hele audiobestand gelijk te trekken maar je kan ook een fragment ingeven. Je hebt de mogelijkheid om het volume niveau van een volledig bestand of haar fragment te wijzigen. Zo kan je rustig opgenomen fragmenten versterken zonder dat het totale volume niveau van het bestand veranderd. De kwaliteit blijft gewaarborgd.

De volgende mogelijkheden zijn er:

  • Automatische equalizer – Smart Gain kan al je audiobestanden egaliseren naar hetzelfde volume met slechts een klik!
  • Amplify Quiet Fragmenten – Amplify stille fragmenten zonder wijziging van het totale volume van het bestand.
  • Handmatig of automatisch – Smart Gain kan kiezen tussen automatisch of handmatig detectie van geluidsniveaus.
  • Visualiseer de Sound – Volumeniveaus zijn visueel vertegenwoordigd in golfvorm, zodat je de geluidsniveaus kan zien als ook horen.
  • MP3 & AAC – Smart Gain ondersteunt zowel AAC-en MP3-formaten.
  • Pre-Listening Made Easy – Slimme Gain is voorzien van een ingebouwde speler, het vooraf luisteren is eenvoudig en gemakkelijk.
  • Geen omzetting nodig – Normaliseer je audio bestanden zonder ze te converteren! Door het normaliseren van al je bestanden, zonder ze te converteren kan Smart Gain de oorspronkelijke kwaliteit en de metadata van al uw audio bestanden behouden.
  • Ongedaan maken en Opnieuw – Ongedaan maken en Opnieuw bewerkingen zijn altijd mogelijk om terug te keren naar de vorige stap of een operatie te herhalen.

Smart Gain downloaden voor de Mac €3,99:


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs