Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

9 geweldige games voor de Mac!

Door: Ruud Timmermans op 31/01/12 in App Store, App's, Mac

Nu is de Mac AppStore ruim een jaar geleden gelanceerd. Er is sinds die tijd veel in de Store bijgekomen. Zo zijn er nu ruim 9000 app’s verkrijgbaar en zijn er ruim 100 miljoen downloads in de Mac AppStore gedaan. Hieronder geven we 11 mooie games die je als kenner niet mag missen. Voor iedereen zit er wel iets tussen van zijn gading. Ouderwets boordsel als Monopoly en ook een vette actie als Vice City maar ook de Fun Game Angry Birds Seasons!

9 geweldige spellen beschikbaar in de App Store die je moet spelen!

Grand Theft Auto: Vice City

In Vice City Stories speel je met het karakter Vic Vance. Vic zit in het leger om geld te verdienen en daarmee zijn zieke broer te verzorgen. Vic wordt er echter ingeluisd door een officier die hem vuile klusjes laat opknappen. Hij wordt betrapt en uit het leger geschopt en moet op een andere manier geld zien te verdienen. Gelukkig zijn er wel mensen die hem willen helpen en al snel bouwt Vic zijn eigen criminele imperium op.

Downloaden voor de Mac €7.99:


Assassin’s Creed 2

Assassin’s Creed 2 is het vervolg op de megahit uit 2007. Ditmaal mag je als huurmoordenaar Ezio het prachtige Venetië in het jaar 1486 onveilig gaan maken. Assassin’s Creed 2 vertelt een verhaal over familie, wraak en samenzwering tijdens de prachtige, maar ook gevaarlijke renaissance in Italië. Ezio wordt vrienden met Leonardo Da Vinci en neemt het op tegen de meest machtige families van Florence. De kanalen van Venetië zijn nog nooit zo verraderlijk geweest! Je moet wederom verschillende klusjes in Assassin’s Creed 2 opknappen. Dit zijn niet altijd de meest plezierige opdrachten. Zo moet je bepaalde personen zo snel, geruisloos en effectief mogelijk opruimen. Dit alles zonder zelf gepakt te worden natuurlijk.

De leukste aspecten van de gameplay uit het vorige deel zijn behouden gebleven, terwijl er talloze nieuwe features zijn toegevoegd. Zo schudt Ezio behalve het kenmerkende mes nog een ander trucje uit zijn mouw. Je kan namelijk voor het eerst ook schieten in Assassin’s Creed 2. In een open spelwereld word je vrij gelaten om de omgeving op unieke manieren te verkennen. Ren met Ezio over daken, zwem door kanalen en verken de lucht met één van Da Vinci’s vliegmachines; the sky is niet langer the limit! Beleef het prachtige Venetië in het jaar 1486 en word een meesterlijke huurmoordenaar in Assassin’s Creed 2.

Downloaden voor de Mac €29,99:


Batman: Arkham Asylum

Wanneer een overplaatsing van een gevangene misgaat, komt Batman oog in oog te staan met een leger van zijn ergste vijanden. Dit alles door de schuld van de Joker. Batman: Arkham Asylum laat de speler het beruchte gebied Arkham Asylum in Gotham City verkennen.

“The Arkham Asylum for the Criminally Insane” is een beroemd psychiatrisch hospitaal in Gotham City. In deze faciliteit worden de vijanden van Batman in gevang geplaatst. Dit opent de mogelijkheid om vele vijanden in het spel te stoppen. De Joker is gevangen genomen door Batman en wordt naar Arkham Asylum gebracht. Aldaar heeft de Joker een val gezet, en zo ontstaat er een gigantische chaos die Batman recht moet breien.

Het verhaal van deze game is geschreven door Paul Dini, producer en schrijver van stripverhalen en animatieseries, waaronder Batman: The Animated Series, Superman: The Animated Series, Batman Beyond en nog enkele DC Comics merken. Met visueel spectaculaire actie en grafisch hoogstaande personages komt de waanzin letterlijk van je scherm af knallen! Je zult vechten met je vuisten, en natuurlijk komen de nodige gadgets van goed van pas om slechteriken als de Penguin, Scarecrow, Poison Ivy en Mr Freeze op te pakken. Naast de vele gevechten zullen er puzzels opgelost moeten worden, en zo is Batman: Arkham Asylum meer dan slechts een actiegame. Je bent het gevaar dat fladdert door het hulst van de nacht opzoek naar een prooi!

Downloaden voor de Mac €31,99:


Monopoly

Monopoly Here & Now Worldwide Edition is gebaseerd op het populaire bordspel en bevat een grote variatie aan speelborden in een pakket, van de nieuwste Monopoly Here & Now: The World Edition tot het klassieke Monopoly. De game bevat een nieuwe, supersnelle versie van Monopoly met een reeks mini-games. Op de weg naar rijkdom kun je met vier spelers spelen, en door goed te spelen en veel potjes te winnen kun je compleet nieuwe speelborden vrijspelen.

Soms wil je gewoon een pauze van complexe, veeleisende games om te ontspannen en iets bekends spelen. Speel met maximaal vier spelers dit leuke bordspel.

Downloaden voor de Mac €7,99:


Limbo

In Limbo speel je een jongen die niet weet wat er met zijn zusje aan de hand is, die zich daarom in het grote, gruwelijke onbekende begeeft. Het is een tocht vol obstakels die niet meteen opvallen, maar die de jongen toch onmiddellijk van zijn ledematen kunnen ontdoen. Hij zal sterven, waarna hij weer voor het moordwapen wordt geplaatst. Nu hij echter weet heeft van het verschrikkelijke ding, kan hij het ontwijken. En misschien kan hij het later wel in zijn voordeel gebruiken.

Opvallend: De gruwelijke wereld van Limbo is tegelijkertijd intens sfeervol. Dat ligt niet aan een overweldigend visueel spektakel of een orkestrale soundtrack, maar juist door het gebrek daaraan. Het hele spel is zwart-wit, met tussenliggende tinten en subtiele lichteffecten, en enkel de omgeving maakt geluid. Wat je ziet zijn voetstappen, berenvallen en water. Wat je hoort zijn diezelfde voetstappen, diezelfde berenvallen en datzelfde water. Limbo is haast perfect minimalistisch in elkaar gezet. Games en kunst komen weer iets nader tot elkaar.

Downloaden voor de Mac €7,99:


Civilization V

Sid Meier?s Civilization V is het vijfde deel in de serie strategiegames. Het doel is om wereldheerschappij te bemachtigen en dat doel bereik je door een beschaving tot grote hoogten te laten stijgen. Je kiest één van de achttien beschavingen en dat ras begeleidt je van de steentijd tot het ruimtetijdperk.

Tijdens de eeuwen die verstrijken moet je jouw leiderschapskwaliteiten bewijzen op meerdere vlakken. Het is belangrijk om technologische vooruitgang te boeken door onderzoek te doen en via diplomatie strategische verbonden te sluiten met andere beschavingen. Daarnaast kun je vijandelijke rijken aanvallen via grootschalige oorlogen, waarin je grote legers strategisch kunt aansturen om de strijd te winnen. Gedurende het verhaal tref je ook beroemde historische figuren als Napoleon, Julius Caesar, Genghis Khan en George Washington.

Downloaden voor de Mac €31,99:


Machinarium

In Machinarium maken we kennis met Josef, een klein robotje. Josef is gedumpt op een schroothoop. Hier zoekt hij al zijn onderdelen bij elkaar en gaat op zoek naar de grote stad. Al snel ontdekt Josef dat het niet helemaal snor zit. Drie gebroerders van de Black Cap Brotherhood willen een grote toren in de stad opblazen. Josef wordt ontdekt, en opgesloten. Josef is echter de enige die het hele plaats overziet, de enige die de Black Cap Brotherhood kan stoppen!

Het doel van Machinarium is een serie puzzels op te lossen. De puzzels zijn aan elkaar gekoppeld via een wereld dat doorlopen kan worden als een klassieke point-and-click-adventure. In ‘Machinarium’ kunnen echter enkel objecten aangeklikt worden die binnen het bereik van de kleine Josef vallen. In Machinarium hoef je geen rekening te houden met dialogen, en dat geldt zowel voor tekst als voor audio. Het verhaal wordt verteld door middel van grafische dialogen, en extra informatie over het verhaal ontdek je pas wanneer je langer in een omgeving stil blijft staan.

Kom je er niet uit, dan biedt Machinarium de mogelijkheid om eens per level om hulp te vragen. Daarnaast is er een handleiding te vinden waarin te lezen valt hoe je de huidige puzzel moet doorlopen. Machinarium is een unieke game die vooral op het grafische gebied onderscheidend is. Dergelijke avonturen zijn zeldzaam, en menig criticus is al betoverd door de magie van Machinarium.

Downloaden voor de Mac €7,99:


Angry Birds Seasons

Angry Birds Seasons zorgt voor eindeloos veel plezier met de Angry Birds! In deze speciale editie maken de Angry Birds de leukste feestdage en festivals onveilig! Deze game bevat maar liefst 200 levels! Neem de uitdaging aan en schakel de Bad Piggies uit in Angry Birds Seasons!

Downloaden voor de Mac €3,99:


Plants vs Zombies

Een groep grappige zombies wil je huis overnemen! Gebruik een arsenaal van 49 verschillende zombie-afwerende planten, erwten schieters, vuurwerkbommen en meer om dit te voorkomen. Maarliefst 26 verschillende zombies willen je voordeur inbeuken en alleen door je planten strategisch neer te zetten, kun jij dit voorkomen!

Downloaden voor de Mac €7,99:


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs