Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Super handige PopClip is kopiëren / plakken op de Mac in iOS stijl

Door: Ruud Timmermans op 8/02/12 in App's, iAppTip, Mac, Tips & Trics

Wanneer je op een iOS device een stukje tekst wilt kopiëren dan doe je dit door op de tekst te tikken, dit wat langer vasthouden en dan krijg je de optie om een stukje of alles te selecteren.

PopClip kan het op de Mac

PopClip is lichtgewicht Mac utility die je kan helpen om tekst te bewerken. Wanneer je het programma hebt gestart vind je deze in de menubar. Het prog nbhvblokp,…i0,ramma geeft je een op iOS-style manier voor het knippen, kopiëren en plakken. Je kan ook zoeken naar geselecteerde tekst en text links openen en een spellingscontrole uitvoeren. Wanneer je eenmaal gewend bent met het programma wordt het een onmisbare tool op je Mac.

Nu zijn er al een aantal standaard iOS opties te vinden op de Mac. Buiten de launchpad is er nog een ander optie standaard al op de Mac. Wanneer je op het toetsenbord op je iDevice de e langer ingedrukt houdt krijg je meer opties zoals de é, é, ê en nog meer. Dit kan ook op de Mac. Wanneer je in Safari werkt of ander programma dan kan je ook op de Mac de letter e langer ingedrukt houden en dan krijg je een pop-up ballonnetje met de verschillende letters met daarvoor een getal.

Meer lezen over deze optie kijk dan hier

PopClip downloaden voor de Mac €3,99:


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs