Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Let the Force be with you;-) Split keyboard in iOS 5

Door: Ruud Timmermans op 13/02/12 in iOS 5, Tips & Trics

Velen zullen het zwevende keyboard op de iPad nu wel ontdekt hebben. Wanneer je keyboard in het scherm verschijnt kan je rechtsonder tikken en zie je de optie Split staan. Wanneer je deze intikt zal je keyboard opgesplitst worden. Nu kan je met beide duimen toch blijven typen. Dit is natuurlijk erg handig wanneer je de iPad in je handen hebt en toch wat wilt typen.

Het toetsenbord wordt dan wel uit elkaar getrokken maar fictief blijven er een paar letters aan beide kanten staan. Je kan deze toch gebruiken. Nu lijkt dit allemaal erg moeilijk maar wanneer je je laat leiden door The Force dan kom je een heel eind;-)


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs