Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

VLC 2.0 media player voor de Mac zal deze week uitkomen

Door: Ruud Timmermans op 13/02/12 in App's, Mac, Update

De bekende media player VLC is al een tijdje verkrijgbaar en het wordt dan ook eens tijd dat er een update gaat komen. De grafische interface heeft een flinke make-over gekregen. Zo zie je meteen de invloed van de Mac terug. Heel veel programma’s op de Mac hebben een zeer eenvoudige interface. Dit is nu ook toegepast op VLC. Hieronder een screenshot:

Felix Kühne is de verantwoordelijk voor het Mac project en die heeft het volgende erover verteld:

VLC 2.0′s interface for Mac is dramatically different from its previous revision, both technically and usage-wise. Playlist and video output share the same window, service discovery modules can be easily accessed through a sidebar and various audio + video filters are available through the respective panels. Besides that, the interface is noticeably faster and easily expandable. Speaking of that, we also added support for VLC’s lua-based extensions, which allow you to get info about the current movie from Allociné, post to Twitter, fetch subtitles automatically, etc.

VLC 2.0 zal later deze week beschikbaar zijn. Je kan hiervoor kijken op ViedoLAN’s website. Wanneer je meer screenshots wilt bekijken dan kan je deze vinden op Flickr.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs