Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Winzip voor de iPad / iPhone is gratis en makkelijk

Door: Ruud Timmermans op 15/02/12 in App Store, iPad, iPhone

Iedereen kent wel het programma Winzip. Met dit programma kan je bestanden inpakker en uitpakken. Het doel van dit programma is het bestand kleiner maken en meerdere bestanden tot één bestand maken. Gemak dient de mens al weer 20 jaar, zolang is Winzip al op de markt namelijk.

Eindelijk voor de iPad en iPhone

Je snapt soms niet waarom het dan toch zo lang duurt voordat er een iPad versie is uitgekomen. Net zoals bij Facebook heeft dit ook lang geduurd. Waarschijnlijk zal Apple zeker een grote rol gespeeld hebben met zijn strikte regels;-) Maar nu is er dan de App. Deze is makkelijk, overzichtelijk en bovenal is de app ook nog gratis!

Winzip helpt je met het openen van ingepakte bestanden. Wanneer je nu een e-mail ontvangt met een zip kan je deze door wat langer  op te tikken nu openen met Winzip. Voor het versturen van foto’s via mail is dit bijzonder handig want dit zorgt voor kleine bestanden en minder data. Want nu is tijd geen geld meer maar data kost geld;-)

Veel bestanden worden ondersteund zoals: – .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .rtf, .pdf, .key, .numbers, .pages, .htm, .htm, .jsp, .bmp, .jpg, .jpeg, .tif, .tiff, .png, .gif.

Zoals je ziet bevat de lijst geen video extensies dus misschien dat die later nog komen.

Winzip downloaden voor de gratis:


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs