Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Angry Birds gaan de ruimte in Angry Birds Space, vanaf 22 maart!

Door: Ruud Timmermans op 19/02/12 in Games, Nieuws

Angry Birds is één van de meeste populaire spellen voor op de tablet als ook de Mac en PC. Er zijn nu drie variaties op de O, zo verslavende game namelijk, Angry Birds, Angry Birds Seasons en Angry Birds Rio. Daar komt op 22 maart een verandering in. Angry Birds Space wordt groots!

Om deze nieuwe versie te laten slagen wordt er samengewerkt met Nasa en National Geographic. De nieuwe app zal op het gebied van fysica een heel andere werking krijgen, In de ruimte is er geen zwaartekracht en ook met de vernieuwde Lightspeed vernietiging zal het weer een heus spektakel worden. Rovio maakt er dit keer een groots spektakel van. De game wordt op heel veel devices meteen aangeboden en Rovio zal ook meer informatie geven in maart. Nu maar afwachten. Ondertussen kan je op de website de Teaser  bekijken.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs