Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

De iPad 3 is reeds onderweg….wij zijn benieuwd

Door: Ruud Timmermans op 27/02/12 in Apple, iPad 3, Rumors / geruchten

Op meerdere blogs is te lezen dat vanuit de fabriek van Foxconn leveringen plaatsvinden naar USA. Dit zou gaan om de iPad 3 en ook nog een nieuwe Apple TV. Op heel veel blogs is ook te lezen dat Apple op 7 maart met een aankondiging gaat komen.

De iPad 3 wordt in China gemaakt dus dat de Chinese websites hierover berichten is natuurlijk logisch. Er zouden namelijk een aantal geheimzinnige vrachtvluchten gepland staan van Foxconn-fabrieken in het Chinese Chengdu naar drie grote Amerikaanse steden: New York City (oostkust), Chicago (midden) en Los Angeles (westkust). De website 9to5Mac heeft uit bronnen dat er zeer strenge veiligheidsmaatregelen zijn rond de vrachtvluchten. Uiteraard is er bewaking aanwezig en mag de vracht niet te lang op één plek blijven staan. Juist omdat er veel beveiliging is zou het inderdaad kunnen gaan om de nieuwe iPad.

Wij houden het in de gaten.


 

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs