Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Photoshoppen op je iPad is nu mogelijk met Photoshop Touch

Door: Ruud Timmermans op 27/02/12 in App's, iAppTip, iPad

Er zijn veel dingen die je op de iPad kan doen waarmee je lang zoet kan zijn. Sinds een paar dagen is daar weer een aanvulling op gekomen met Photo Touch. Foto’s bekijken en bewerken zijn leuke bezigheden voor op de iPad. Je kan namelijk lekker op de bank zitten en de mooiste foto’s die je hebt nog mooier maken. Sinds een aantal dagen is nu Photoshop Touch verkrijgbaar in de App Store. Deze app is het kleine broertje van de PC / Mac versie.

Ondanks dat Photoshop Touch een uitgeklede variant betreft zijn er toch een aantal functies die je niet in andere fotobewerkings-apps tegenkomt. Het opbouwen van afbeeldingen kan in verschillende lagen. Om dit allemaal te kunnen heb je een scala aan gereedschappen, filters en effecten beschikbaar. Op deze manier kan je een goede start maken.

Zelf hebben we de App nog niet uitgebreid uitgeprobeerd maar wanneer je een uitgebreid review wilt lezen dan kan dat hier. Deze is wel in het Engels!

Photoshop Touch downloaden voor de iPad €7.99:


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs