Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

App vriend en vriendin is heel gemakkelijk!

Door: Ruud Timmermans op 28/02/12 in App's, iAppTip, iPad, iPhone, Review

Handig en makkelijk in gebruik is de app Vriend en Vriendin. Het meeste contact dat je hebt is met je vriendin / vriend of je man / vrouw. Met deze app kan je snel even naar hem of haar kijken.

Defcon 5

Wanneer je de app koopt en geinstalleerd hebt dan wordt er gevraagd de sneltoetsen te bepalen. Zo kies je eerst het telefoonnummer, daarna sms en dan de mail. Wanneer je de app opstart kan je de liefde van je leven op een snelle manier bereiken.

De app is makkelijk in te stellen en wanneer je geen foto wilt opslaan kan je ook een achtergrondkleur kiezen zoals je hier boven kan zien. Wanneer je een leuke romantische foto hebt dan kan je deze in het hartje plaatsen of er omheen, zie de afbeeldingen hier onder.

 

Is het kopen de moeite waard?

Het antwoord hierop is heel eenvoudig, JA. De app is handig en kan je op een makkelijk plaats zetten op je iPhone. De app is van Nederlandse bodem, de ontwikkelaar Jeroen de Leeuw heeft deze app gemaakt. Vriend / vriendin werkt makkelijk en doet wat er veracht wordt. Het idee dat je je liefde kan bellen, sms’en of mailen via deze app is gewoon leuk:-) Beide apps zijn universeel dus zowel voor de iPhone als voor de iPad. Wanneer je de App op een iPad installeert kan je geen gebruik maken van de bel functie, dit is natuurlijk logisch;-)

Vriend downloaden €0.79:
Vriendin downloaden €0.79:


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs