Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

iPad 3 wordt iets duurder en ook wat dikker?

Door: Ruud Timmermans op 28/02/12 in Apple, iPad 3, Rumors / geruchten

De geruchtenstroom is volop aan de gang. Er zijn maar weinig merken die dit voor elkaar krijgen. Apple profiteert op deze manier mooi van een stukje media aandacht. Niet alleen blogs zoals OneMoreThing en iPadclub besteden hier aandacht aan maar ook de Telegraaf en Nu.nl. Uiteraard doen wij mee met de gekte rond iPadGate. De meeste geruchten komen niet uit en diegene die wel uitkomen zijn vaak positief.

De laatste twee bekende geruchten zijn weer wat minder. Zo zou de iPad 3 wel eens wat duurder kunnen worden i.v.m. het Retina Display. De prijs van het instapmodel zou komen te liggen op 579 dollar i.p.v. 499 dollar. Wanneer je kiest voor de 3G versie dan scheelt het maar 79 dollar đŸ˜‰ Deze prijsstijging is niet leuk maar denk dat Apple er niet minder om zal verkopen;-) Het andere gerucht is de dikte van de iPad 3.

De iPad 3 is wat minder aan het trainen geweest en zou 0.8mm dikker worden. Dit lijkt misschien niet veel maar veel cases die speciaal voor de iPad 2 zijn gemaakt kunnen wel eens vervangen moeten worden. Niet alleen de iPad 3 wordt duurder kan je er ook nog eens een nieuwe case voor gaan kopen;-(

Wij hopen dat deze geruchten natuurlijk met een bak zout genomen moeten worden. iPadGate houden we in de gaten;-)


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs