Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

iPad 3 prijzen zijn bekend?

Door: Ruud Timmermans op 3/03/12 in Apple, iPad 3, Rumors / geruchten

Volgens, meestal betrouwbare blog, 9to5mac zijn de iPad 3 prijzen nu bekend voor Amerika. Eerder hebben we gemeld dat de prijs van de iPad 3 nog wel eens een stuk hoger zou kunnen komen te liggen. Hier werd een prijs genoemd van 70 dollar voor de 3G variant en 80 dollar voor het standaard WiFi model. Nu is er informatie beschikbaar of uitgelekt dat de prijzen van de iPad 3 gelijk zullen zijn aan de iPad 2 toen deze vorig jarig uitkwam.

Een prijsverhoging ligt ook niet in de lijn van Apple. Of de iPad 2 er nu nog bij blijft bestaan is niet met zekerheid te zeggen. Er zou een 8GB model kunnen komen voor de iPad 2 met een instapprijs van €379,-. Al deze informatie is niet bevestigd door Apple en moet je ook beschouwen als geruchten.


 

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs