Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Een foto van heel veel foto’s met Mozaikr

Door: Ruud Timmermans op 4/03/12 in App's, iAppTip, iPhone, Review

Kies je mooiste foto en laat deze opbouwen uit een reeks andere foto’s. Met de app voor de iPhone Mozaikr is dit mogelijk. Wij hebben een tijdje geleden de app al gekregen via een beta test en zijn hiermee aan de slag gegaan. Wij zijn lovend over deze geweldige app!

Makkelijk en goed resultaat

Het programma werkt heel eenvoudig. Je kiest uit je filmrol een foto die je in mozaïek wilt hebben. Wanneer je deze hebt gekozen, wordt er gevraagd om de foto’s te selecteren waarop je de mozaïek wilt opbouwen. Wanneer je het uiteindelijke resultaat gaat opslaan en vergroot dan zie je alle foto’s daarin verwerkt.

Wanneer de foto is opgebouwd kan je deze delen via Twitter en/of E-Mail. Je kan de foto ook exporteren naar je Fotoalbum of iTunes. Wanneer je de foto naar iTunes gaat exporteren kan je kiezen uit 3 verschillende resoluties namelijk: klein (4588×3071), groot (9300×6225) of volledig (18600×12450). Deze gegevens kunnen afwijken, dit heeft namelijk te maken met de foto die je hebt als Mozaïek. Voor het exporteren naar iTunes moet je de iPhone wel aansluiten aan de computer zo kan je namelijk het bestand overzetten. De bestandsgrootte kan aardig oplopen, wanneer je de optie groot selecteert dan is dit al +/- 65MB.

Het gebruik van de app is even wennen maar elke stap is duidelijk en zeer makkelijk te volgen. Verschil in het gebruik van de iPhone 4 en iPhone 4S is goed merkbaar. Wanneer er een foto bewerkt wordt naar iTunes dan wordt hier een indicatie gegeven van hoe lang het gaat duren. Met de iPhone 4S is dit de helft sneller als met de iPhone 4. De processor op de iPhone 4S is dus een stuk krachtiger zoals dat natuurlijk ook zo moet zijn;-)

Wij zijn helemaal weg van de App en vinden dan ook dat het een dikke 10 verdient!

Mozaikr (Photo Mosaic) - Create collage from your images and export it for printer,twitter,facebook 4 – downloaden voor de iPhone  € 3,49


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs