Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Met 360 Panorama kan je helemaal rond!

Door: Ruud Timmermans op 4/03/12 in App's, Review

Er zijn maar weinig goede apps te vinden waarmee je panorama foto’s mee kan maken. Zo hebben we een tijd geleden de app Photosynth van Microsoft al besproken. We hebben er nu weer eentje gevonden die ons ook tot nut is.

Even wennen

De app 360 Panorama is universeel en werkt zowel op de iPad als ook op de iPhone. De kosten van deze app zijn €0.79. Gezien wat je als resultaat haalt is dit het zeker waard. We hebben een foto gemaakt met de iPad. Het is wel even lastig om de foto goed te maken. Je beweegt vreemd genoeg vaak verkeerd omdat je kijkt naar het beeld. Ook dit keer was Joan onze Mopshond weer de klos. Zij zit op het bureau bij ons maar ze durft op de één of andere manier niet langs de monitor te lopen.

Nu hebben de iPad 2 gebruikt om de foto te maken en daarvan weten we dat de kwaliteit gewoon echt een stuk minder is dan dat van de iPhone 4 of 4S. Nu is het ook nog eens zo dat je alleen een panorama foto kan maken in portrait stand. Dit is met de iPad best wel lastig. Wanneer je dit met de iPhone doet gaat dit een stuk makkelijker.

Wanneer je de app opent krijg je meteen een grid te zien en ook waar de camera op gericht is. Om zoveel mogelijk te bedekken zet je de iPhone steeds weer op de rand van de andere foto en wacht je even een moment want dan wordt ook de foto gemaakt. Op deze manier kan je helemaal 360 rond draaien. Het bekijken van de foto kan dan ook weer in de App. Het delen van de foto kan op meer manieren namelijk Facebook, Twitter, upload naar de website of je deelt de foto via mail. Denk er wel aan dat de foto meteen wordt voorzien van een lokatie.

360 Panorama Downloaden voor de €0.79:


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs