Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Je kan het Badge-appsymbool uitschakelen, dit geeft rust op je iOS scherm.

Door: Ruud Timmermans op 6/03/12 in iOS 5, Tips & Trics

Je bent blij met de aandacht die je soms krijgt van vele apps op je mobiel. Wanneer je WordFeud speelt en jij aan zet bent dan krijg je dat rode ballonnetje te zien bij je wordFeud logo. Dit zie je bij meerdere apps zoals twitter, email, berichten enzovoorts. Van al die meldingen kan je wel eens gestoord worden. Dat er een melding komt is niet erg maar die ballonnetjes vind ik persoonlijk wel mijn aandacht blijven vragen. Deze notificaties kan je uitzetten!

Weg met die rode ballen

De rode bal die je ziet heeft vaak ook nog eens een nummer. Bij een e-mail app kan hier bijvoorbeeld 3 staan. Dat betekent dat je nog 3 ongelezen berichten hebt staan. Bij een Twitter app kan je hier wel eens meer hebben staan. En zo zijn er nog heel veel apps die je kan instellen voor notificaties. Je kan de berichtgeving aanlaten maar die rode balletjes bij je icoon verwijderen. Dit doe je door naar de instellingen te gaan.

Werk wijze:

Ga naar [Instellingen] -> tik op [Berichtgeving] en kijk naar de apps die in het berichten centrum staan. Wanneer je een app kiest die daar tussenstaat zet je de optie Badge-appsymbool uit. Hieronder twee screenshots.

 Het Badge-appsymbool kan je uitzetten. Dit heeft geen invloed op de werking van het ontvangen van notificaties.


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs