Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Infinity Blade Dungeons komt naar The New iPad

Door: Gast op 8/03/12 in Games, Nieuws

Zoals jullie ongetwijfeld gelezen/gehoord hebben is de nieuwe iPad (The New iPad) 7 maart door Apple aangekondigd. Natuurlijk zijn er een hoop verbeteringen doorgevoerd die optimaal benut kunnen worden in nieuwe apps. Zo liet Apple ons zien dat de nieuwe iPad een resolutie van 2048 x 1536 gaat bevatten, ook zal de iPad beschikken over een A5x dual core processor met quadcore-graphics.

Deze laatst genoemde features zijn precies de features waar Epic Games op inspeelt. Infinity Blade was de eerste game die gebruik maakt van het iPhone 4 ratina display. Toen de iPhone 4s uitkwam lieten ze ons een tweede deel zien die goed gebruik wist te maken van de A5 dual core.

Nu komt er ook een nieuwe game die gebruik maakt van de nieuwe specificaties van The New iPad. Infinity Blade Dungeons gaat over het ontstaan van de Infinity Blade (het zwaard waar het spel om draait). Iedereen die de vorige delen heeft gespeeld zal weten dat dit het zwaard van de God King was. Maar hoe is dit zwaard ontstaan? Hier zul je achterkomen in het nieuwe spel. Het spel zal zeer vernieuwend zijn, naast betere graphics zal er nog meer veranderen. Zo zal het spel niet meer als een fighter gespeeld worden, het nieuwste deel zal in 3rd person modus gespeeld worden. Zo kun je met jouw karakter door het spel lopen en monsters doden, geld verzamelen, levels omhoog gaan en items verzamelen.

Er werd geroepen dat het spel sterk doet denken aan Diablo. Toen Epic Games met Epic Citadel (De demo die uitkwam voor Infinity Blade) had ik verwacht dat je vrij rond kon lopen door levels als een echte RPG, dit was toen de tijd niet het geval. Met het nieuwe deel zal dit wel het geval zijn en kun je elke dungeon doorlopen en zoveel mogelijk monsters vermoorden. Ik kijk erg uit naar dit spel en zal er hoogstwaarschijnlijk veel plezier aan gaan beleven.

Wanneer het spel uitkomt is nog niet bekend en voor welk platform het spel uitgebracht word is ook nog niet genoemd. In ieder geval kan ik met zekerheid zeggen dat het spel op de Nieuwe iPad te spelen zal zijn. Op de website van het spel geven ze aan dat het spel binnenkort voor iOS te verkrijgen is, dit duidt op meerdere devices. Zo denk ik dat de iPad 2, iPhone 4 en iPhone 4s ook een graantje zullen meepikken.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs