Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Wie gaat er in de rij staan om The new iPad te kopen?

Door: Ruud Timmermans op 14/03/12 in Apple, iPad 3

Wij bij Apple 4 Ever gaan zeker de overstap maken naar de iPad derde generatie. De iPad 2 zullen we nog wel ernaast blijven gebruiken. Heel veel programma’s zullen namelijk nog niet compatible zijn met The new iPad. De resolutie is in deze de grote spelbreker. Wanneer je nu een iPhone app hebt dan kan je deze opblazen op je iPad en dan is de grafische kwaliteit uiteraard wat minder. Soms is dit niet erg.

Retina update

Hetzelfde geldt straks voor je iPad apps. De iPad apps die nu beschikbaar zijn, en dat zijn er nogal wat, zijn allen geschikt voor een resolutie van 1024 x 768. Veel ontwikkelaars zijn nu met man en macht bezig om de app’s te updaten zodat ze ook werken op The new iPad met dat Retina scherm. Wanneer je een beetje nadenkt dan snapt iedereen wel dat dit niet binnen een week gedaan is en dan is het handig wanneer je nog even met je ‘oude’ iPad kan blijven werken.

The new iPad 

Het van plan zijn om de nieuwe iPad te kopen is al leuk, lekker kijken op internet naar wat anderen te melden hebben en ook wel nieuwsgierig hoe de eerste indrukken zullen zijn. Aanstaande vrijdag 16 maart is Amerika aan de beurt met nog een aantal andere landen. Wij mogen op 23 maart losgaan.

We hebben de volgende 2 vragen voor jullie hieronder staan:

 1. Wie van de bezoekers op Apple 4 Ever gaan de New iPad aanschaffen?
 2. Waar ben je van plan de derde generatie iPad aan te schaffen?

Geen Poll, maar laat gerust een reactie achter. Wij zijn namelijk erg benieuwd naar jullie reacties 🙂


 • Reactie door Theo op 14/03/2012

  niet, maar wel de nieuwe apple-tv.

 • Reactie door Ruud Timmermans op 14/03/2012

  Ja, de Apple TV die vergeten we bijna. Ook die heeft een mooie upgrade ondergaan. 1080p en geheel nieuw interface.

 • Reactie door Stefan op 14/03/2012

  Zie het nut er niet van als je al een iPad 2 hebt. Je bent daardoor alleen maar genoodzaakt om ook meer geheugen te nemen omdat door de hoge resolutie de apps ook 3x zo zwaar worden.

 • Reactie door Ilse op 14/03/2012

  Hier zeer zeker niet. Heb de ipad 2 nu een jaar dagelijks in gebruik en hij voorziet in al mijn behoeften. Ik wacht wel tot er echt weer een revolutionaire verbetering/verandering komt. Deze nieuwe versie vind ik het niet waard om weer €800,- voor neer te tikken. De upgrade van de apple tv ben ik wel content mee. Ziet er goed uit!

 • Reactie door Desiree Esser op 15/03/2012

  ik heb nu de Ipad 1 en ga zeker de nieuwe Ipad kopen in de Amac store in Sittard

 • Reactie door Dutch_Theo op 15/03/2012

  Ja hoor, zoals het er nu uitziet zal ik er snel bij zijn. Of de iPad 2 moet erg veel zakken in prijs. Ik heb nu nog een iPad 1 maar sommige programma’s werken daar niet op. Waar ik hem ga kopen weet ik nog niet, mogelijk in Utrecht bij mijn vaste leverancier.

 • De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
  Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs