Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Flight Control Rocket is nu beschikbaar in de iTunes App Store

Door: Ruud Timmermans op 16/03/12 in Games, iAppTip, iPad, iPhone

Flight Control  is één van de vliegende successen qua mobile gaming. Spelers hebben nu de mogelijkheid om de bekende techniek van lijnen trekken in het heelal te beoefenen met Flight Control Rocket, het vervolg in de bekende franchise van Firemint. Dankzij de 15  ruimtevaartschepen, die ieder hun eigen mogelijkheden en kenmerken hebben, kunnen spelers uren lol beleven aan deze game, waarbij ze de keuze hebben uit verschillende spelopties, zoals het snelle Infinite of Odyssey.

Belangrijke kenmerken:

  • Flight Control… geëvolueerd: De klassieke Flight control ervaring met het intuïtieve tekenen van lijnen, de dynamische content en de dreigende botsingswaarschuwingen, maar dan in een buitenaards jasje met haar eigen tempo.
  • Lukt het de eerste keer niet, vlieg opnieuw: de Melkweg houdt van een durfal, dus met meerdere levens betekent het niet dat het “game over” is na de eerste botsing.
  • Ontdek het universum: zodra je een onderdeel vrijgespeeld hebt, kun je het blijven spelen of ervoor kiezen om de verste uithoeken van het heelal te onderzoeken.
  • Pas het moederschip aan: spelers kunnen met hun zuurverdiende geld eigenzinnige robots vrijspelen, waarmee ze hun moederschip speciale krachten kunnen geven. Gebruik de robots die bij jouw stijl van spelen passen en zorg voor de juiste combinatie in iedere game om optimaal gebruik van ze te maken.
  • Altijd leuk: houd de vloot volledig gevuld met goodies uit de winkel of concurreer met de beste kapiteins van het melkwegstelsel via de leaderboards.

Bewijs wat je waard bent als gezagvoerder, jouw reis door het grote onbekende gaat beginnen!

Flight Control Rocket downloaden iPad / iPhone €0.79:


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs