Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Films kijken op de nieuwe iPad

Door: Ruud Timmermans op 27/03/12 in iPad 3, iTutorial

Wanneer je regelmatig onderweg bent dan is het spelen van spelletjes leuk maar je kan je ook vermaken door een film te kijken. Het kijken van een film op de iPad kan heel goed. Het beeld dat je op de iPad 1 en iPad 2 hebt is al heel erg goed maar nu de nieuwe iPad er is wordt dit nog strakker. Het Retina scherm is hoger dan het full HD formaat. Full HD heeft namelijk een resolutie van 1920×1080 pixels, het Retina scherm zit op 2048×1536 pixels. Onderstaande afbeelding laat zien hoeveel pixels meer het Retina scherm van de nieuwe iPad heeft.

HD films is groot

Wanneer je nu een film wilt kijken op je nieuwe iPad dan dien je nu de Full HD te kiezen. Je kan ook wel de 720HD versie kiezen maar dan mis je toch wel wat scherpte;-) Wij hebben een animatie film omgezet via de makkelijk Mac AppStore app iVI. Deze app kost je €2.99. iVI is recentelijk geüpdatet zodat deze nu ook compatible is met de Apple TV generatie 3 en de nieuwe iPad. Hoe je een film omzet kan je hier bekijken.

Het bronbestand is een .mkv. Zoals in een eerder geschreven artikel hebben we de film op blu-ray maar aangezien we deze niet kunnen rippen hebben we een HD versie gedownload via internet. Zie hieronder een aantal screenshots genomen van de nieuwe iPad.

Monsters Inc. neemt in totaal 3,62GB en de film duurt 1:32:16. Wanneer je geregeld films wilt kijken op je nieuwe iPad en dan ook vooral in hoge kwaliteit dan weet je welke variant je moet kiezen;-)


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs