Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Na 2 spaties krijg je een punt, uitzetten is ook geen punt;-)

Door: Ruud Timmermans op 18/04/12 in Apple4Ever, Tips & Trics

Wanneer je lekker op de iPad aan het typen bent, of dit nu in google is of een mail, dan krijg je na twee keer een spatie een punt en begint er een nieuwe regel met een hoofdletter. Dit is standaard zo ingesteld op de iPad als ook de iPhone en iPod touch. Zelf vinden we het een fijne optie maar er zijn ook gebruikers die dit niet prettig vinden werken. Nu kan je deze optie ook uitzetten. De manier hoe je dit kan uitzetten werkt op alle apparaten vrijwel hetzelfde.

Geen punt meer

Je kan de automatische punt op de volgende manier uitzetten. Ga naar [Instellingen] op je iPad (of iPhone en iPod touch). Kies aan de linkerkant de tab [Algemeen] Vervolgens scroll je aan de rechterkant een klein stukje naar beneden totdat je de opmerking [Sneltoets voor punt] tegenkomt. Wanneer de schuif naar de rechterkant staat en de schakelaar blauw kleurt dan is deze aan. Dan krijg je na 2 spaties een punt. Wil je dit niet dan schuif je de schakelaar naar links. Zie onderstaande afbeelding:

Het uitzetten is helemaal geen punt, dit is namelijk zo gepiept;-)


De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs