Logo

iPad App-Deals

iPhone App-Deals

Mac App-Deals

Alles iPad! Welke iPad had je en welke heb je nu?

Door: Ruud Timmermans op 1/07/12 in Apple, Nieuws

De eerste iPad werd op 27 januari getoond aan het publiek door Steve Jobs (RIP). Op 3 april konden de Amerikanen als eerste kennis maken met de iPad en wij mochten de iPad van 24 juli kopen hier in Nederland. Er is sinds die tijd veel gebeurd. De iPad is nog steeds super populair. Ook de iPad 2 wordt nog veel gekocht. Dit natuurlijk omdat de prijs aantrekkelijk is. Voor €389 heb je een iPad 2 met standaard WiFi en wanneer je deze bij de Dixons koopt krijg je er ook nog eens 3 JAAR GARANTIE op. Ook al kan je de iPad 2 online kopen voor €369,- de keuze lijkt me toch wel voor de hand. Apple heeft laten weten nogal moeilijk te doen omtrent garantie perikelen.

De iPad 2 werd op 2 maart aangekondigd en was op 11 maart in Amerika te koop. Nederland volgde al snel op 23 maart. Er was zoveel vraag dat de iPad 2 binnen een half uur was uitverkocht in Nederland.

De iPad 3de generatie werd afgelopen 7 maart aan het publiek. Op 16 maart begon de verkoop in Amerika en wij mochten wederom op 23 maart de iPad ook gaan verkopen. Er was wel enig verschil, de verkoop ging snel maar minder dan bij de iPad 2. De voorraden van de iPad 3 zijn goed en ook deze wordt goed verkocht. Toch lijkt het wel dat de aankopen anders zijn dan bij de iPad 2. Wanneer je kijkt naar de opslag van de iPad wordt de 16GB nu toch meer verkocht dan de 32Gb variant. Dit was bij de iPad 2 wel anders.

De iPad overstap Poll


Welke iPad heb je als eerste gekocht? Welke iPad heb je nu? Hoe ben je tot dit model gekomen? Er zijn nog steeds veel mensen met een iPad eerste generatie. Ga je de overstap nog maken naar de iPad 2 of de iPad generatie 3? Hieronder kan je aanvinken  welke traject jij hebt doorlopen.


Sorry!

The comments are closed.

De logo's en de merk- en productnamen Apple , iPod, iTunes, Macintosh zijn eigendom van Apple
Inhoud: ©2010-2015 Apple4Ever | Thema: NoXqs Labs